Talent in actie!

Op 24 maart was het filmdag op De Brouwerij en bij Bisoton in Ede. De primeur voor de reeks filmpjes 'Talent in actie!' was voor onze school.

Onze leerling Lindo, uit de praktijkklas is door zijn trajectbegeleider opgegeven om de hoofdrol te spelen. Hij zit in de praktijkklas van De Brouwerij. Hij heeft zijn eigen stage geregeld bij Bisoton in Ede. Hij loopt daar 3 dagen in de week stage en werkt er op de zaterdagen. Op school wil hij dit jaar zijn certificaat Wiskunde halen. Een traject op maat!

Bij Bisoton zijn ze heel enthousiast over Lindo, hij is altijd op tijd, werkt hard mee, leert iedere dag nieuwe dingen, is betrouwbaar en werkt graag met zijn handen.

Alle redenen om hem de hoofdrol te laten spelen in deel 1 van deze 9-delige serie 'Talent in actie!'.

Daarbij krijgt hij aan het einde van dit schooljaar een arbeidscontract bij Bisoton met de mogelijkheid om via praktijkleren nog certificaten te halen. Een werk-leer traject dat helemaal bij hem past.

Bekijk hieronder de video:

 

 

Lindo: “Ik had verwacht toen ik nog op school zat, dat ik daarna helemaal niets meer zou doen. En nu loop ik opeens hier en dat vind ik hartstikke leuk!