Locatie

Onze locatie in Oosterbeek staat aan de Stationsweg 49, in de bosrijke omgeving van de Veluwezoom. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een treinstation op 2 minuten loopafstand. We hebben een groot schoolplein en delen ons gebouw met het Dr. Leo Kannerhuis. Op deze manier is een hoop autisme-kennis verzameld op één plek.

Les op het Olympus College

Onze Brouwerijklassen op het Olympus College zijn het resultaat van een mooie samenwerking tussen regulier en speciaal onderwijs. De leerlingen uit deze klassen hebben een eigen mentor en profiteren van de ervaring en expertise van onze medewerkers. Daarnaast draaien zij ook lesuren mee bij vakdocenten van het Olympus College en kunnen zij profiteren van de aantrekkelijke en activerende leeromgeving van het Olympus College. Het beste van twee werelden gecombineerd!

Samenwerking

Wij werken ook intensief samen met twee andere vso scholen in de regio, het Briant College en vso Mariëndael. Samen zorgen we ervoor dat er een passend aanbod is voor alle leerlingen die onderwijs volgen binnen leerroute 6 of 7 en die de setting van het voortgezet speciaal onderwijs nodig hebben.