Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. We willen u vragen om dit zelf te doen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als uw kind schade veroorzaakt bij een ander, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom een aansprakelijkheidsverzekering af voor uw kind. Heeft u een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin? Dan is uw kind vaak vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.

Beschermende kleding en schoenen

Voor sommige stages hebben leerlingen beschermende kleding of schoenen nodig. De mentor geeft dit ruim van tevoren aan. Wij vragen aan ouders om deze spullen zelf aan te schaffen, zodat de stage kan doorgaan.

Gymkleren en schoenen

Alle leerlingen hebben twee keer per week bewegingsonderwijs. Daarvoor hebben ze een sportbroek, een T-shirt en sportschoenen (voor binnengebruik) nodig. Als uw kind niet kan gymmen, dan geeft u dit door aan de mentor.

Medicijnen

Als een kind tijdens schooltijd medicijnen nodig heeft, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook horen we het graag als de medicatie stopt of verandert. Wij bergen de medicijnen op school veilig op. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders.